Kajian ke atas buli di Malaysia : Intervensi kaunseling dalam pencegahan dan rawatan - Abdul Rahman Abdul Malek, Dawi Amir Hasan, Jusoh Ahmad Jazimin, Mohd Isa Junainah (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2013)
Kajian ke atas buli di Malaysia : Intervensi kaunseling dalam pencegahan dan rawatan by Abdul Rahman Abdul Malek, Dawi Amir Hasan, Jusoh Ahmad Jazimin, Mohd Isa Junainah,