Muzik tradisi tari rakyat Perak : suatu pendekatan etnomuzikologi - Sulong Mohd Azam, Saidon Zaharul Lailiddin, Nor Hashim Nor Shuradi (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2012)
Muzik tradisi tari rakyat Perak : suatu pendekatan etnomuzikologi by Sulong Mohd Azam, Saidon Zaharul Lailiddin, Nor Hashim Nor Shuradi,