Hubungan kesediaan pendedahan kendiri kepada kaunselor dengan kesediaan ke bilik kaunseling dalam kalangan pelajar pendidikan khas - Mohd Sa'ad Fauziah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2010)
Hubungan kesediaan pendedahan kendiri kepada kaunselor dengan kesediaan ke bilik kaunseling dalam kalangan pelajar pendidikan khas by Mohd Sa'ad Fauziah,