Model literasi : penglibatan ibu bapa dalam memastikan pencapaian literasi kanak-kanak - Mohamed Isa Zainiah, Mustapha Sali Zalina, Abd Shukor Abd Aziz, Abdul Raoh Ismail, Quek Bong Cheang, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2010)
Model literasi : penglibatan ibu bapa dalam memastikan pencapaian literasi kanak-kanak by Mohamed Isa Zainiah, Mustapha Sali Zalina, Abd Shukor Abd Aziz, Abdul Raoh Ismail, Quek Bong Cheang,