Daya saing eksport negara OIC : analisis dynamic shift share - Mohd Hussin Mohd Yahya, Muhammad Fidlizan, Habidin Nurul Fadly, Salleh Mad Ithnin, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2010)
Daya saing eksport negara OIC : analisis dynamic shift share by Mohd Hussin Mohd Yahya, Muhammad Fidlizan, Habidin Nurul Fadly, Salleh Mad Ithnin,