Pengurusan bekalan air domestik berkualiti semasa bencana banjir di Kuala Krai, Kelantan - Koh Liew See (Tanjong Malim, 2018)
Pengurusan bekalan air domestik berkualiti semasa bencana banjir di Kuala Krai, Kelantan by Koh Liew See