Amalan penggunaan air secara lestari : kajian kes dalam kalangan pelajar tingkatan empat di daerah Kinta Utara, Perak - Uma Mariapan (Tanjong Malim, 2018)
Amalan penggunaan air secara lestari : kajian kes dalam kalangan pelajar tingkatan empat di daerah Kinta Utara, Perak by Uma Mariapan