Hubungan program pendidikan ketenteraan dengan amalan kerohanian anggota tentera Malaysia - Nadzri Musnman (Tanjong Malim, 2017)
Hubungan program pendidikan ketenteraan dengan amalan kerohanian anggota tentera Malaysia by Nadzri Musnman