Model kompetensi guru pengaturcaraan berasaskan sistem pendidikan di Malaysia - Nor Masharah Husain (Tanjong Malim, 2017)
Model kompetensi guru pengaturcaraan berasaskan sistem pendidikan di Malaysia by Nor Masharah Husain