Keberkesanan pembelajaran model koperatif STAD meningkatkan minat, keyakinan dan pencapaian pelajar dalam pendidikan seni visual - Azman Ab.Rahim@Ibrahim (Tanjong Malim, 2018)
Keberkesanan pembelajaran model koperatif STAD meningkatkan minat, keyakinan dan pencapaian pelajar dalam pendidikan seni visual by Azman Ab.Rahim@Ibrahim