Manifestasi pemikiran pengarang dalam novel Leftenan Adnan Wira Bangsa - Noraini Ibrahim (Tanjong Malim, 2018)
Manifestasi pemikiran pengarang dalam novel Leftenan Adnan Wira Bangsa by Noraini Ibrahim