Epidemiologi pensensitifan alergi makanan, inhalan dan produk apikultur terhadap darjah kesensitifan dari perspektif atopik dan persekitaran bagi penduduk di Tanjong Malim, Perak - Mai Shihah Abdullah (Tanjong Malim, 2010)
Epidemiologi pensensitifan alergi makanan, inhalan dan produk apikultur terhadap darjah kesensitifan dari perspektif atopik dan persekitaran bagi penduduk di Tanjong Malim, Perak by Mai Shihah Abdullah