Pembelajaran stoikiometri tingkatan empat berasaskan analogi dengan berbantukan multimedia - Jamilah Mohd Akbar (Tanjong Malim, 2007)
Pembelajaran stoikiometri tingkatan empat berasaskan analogi dengan berbantukan multimedia by Jamilah Mohd Akbar