Tahap pelaksanaan amali fizik tingkatan 4 dan 5 di sekolah-sekolah Daerah Kinta Utara, Perak - Idris Abdul Talib (Tanjong Malim, 2009)
Tahap pelaksanaan amali fizik tingkatan 4 dan 5 di sekolah-sekolah Daerah Kinta Utara, Perak by Idris Abdul Talib