Keupayaan daya tampung fizikal dan sosio-psikologi: kajian kes pelancongan bandar di Johor Bahru - Jaya Kali Devi Periasamy (N/A, 2017)
Keupayaan daya tampung fizikal dan sosio-psikologi: kajian kes pelancongan bandar di Johor Bahru by Jaya Kali Devi Periasamy