Dakwah kepada golongan profesional di Pahang - Mokhtar Ahmad Effat, Hashim Ibrahim, Jemali Misnan, Ismail Abdul Munir, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Dakwah kepada golongan profesional di Pahang by Mokhtar Ahmad Effat, Hashim Ibrahim, Jemali Misnan, Ismail Abdul Munir,