Amalan hafazan al-Quran di Darul Quran JAKIM - Abd Ghani Abd Rahman, Ismail Abdul Munir, Twahir Wahibah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Amalan hafazan al-Quran di Darul Quran JAKIM by Abd Ghani Abd Rahman, Ismail Abdul Munir, Twahir Wahibah,