Kaedah dan teknik pengajaran muzik angklung di Sekolah Kebangsaan Bukit Jelutong, Shah Alam - Raja Sulaiman Raja Kamil (Tanjong Malim, 2011)
Kaedah dan teknik pengajaran muzik angklung di Sekolah Kebangsaan Bukit Jelutong, Shah Alam by Raja Sulaiman Raja Kamil