Pengajaran akidah dalam kalangan mualaf di Institut Dakwah Islamiyah PERKIM - Kasim Ahmad Yunus, Abdul Hamid Samsuddin, Jemali Misnan (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Pengajaran akidah dalam kalangan mualaf di Institut Dakwah Islamiyah PERKIM by Kasim Ahmad Yunus, Abdul Hamid Samsuddin, Jemali Misnan,