Pendekatan pengajaran dalam kalangan pensyarah tahfiz al-Quran di Malaysia - Abdul Rahim Mohamad Marzuqi, Hashim Azmil (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Pendekatan pengajaran dalam kalangan pensyarah tahfiz al-Quran di Malaysia by Abdul Rahim Mohamad Marzuqi, Hashim Azmil,