Pendekatan dakwah Mohd Fadli Yusof dalam pengislaman non-muslim di Kampung Padang, Sepulut Pensiangan, Sabah - Borham Abd Hadi, Abdullah Wahyu Hidayat, Ismail Abdul Munir, Abdul Kadir Fakhrul Adabi (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Pendekatan dakwah Mohd Fadli Yusof dalam pengislaman non-muslim di Kampung Padang, Sepulut Pensiangan, Sabah by Borham Abd Hadi, Abdullah Wahyu Hidayat, Ismail Abdul Munir, Abdul Kadir Fakhrul Adabi,