Penafian terhadap kekeliruan beberapa ayat al-Quran dalam Mashaf Uthmani - Abdul Hadi Ahmad Zulfiqar Shah, Abd Latif Mohd Abdul Nasir, Abdul Rahman Muhammad Hasbi, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Penafian terhadap kekeliruan beberapa ayat al-Quran dalam Mashaf Uthmani by Abdul Hadi Ahmad Zulfiqar Shah, Abd Latif Mohd Abdul Nasir, Abdul Rahman Muhammad Hasbi,