Metodologi Ibn Hibban dan sumbangannya terhadap ilmu hadis dalam kitab Raudhah al-Uqala wa Nuzhah al-Fudhala : Satu kajian analisis - Ramle Muhamad Rozaimi, Abdullah Wahyu Hidayat (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Metodologi Ibn Hibban dan sumbangannya terhadap ilmu hadis dalam kitab Raudhah al-Uqala wa Nuzhah al-Fudhala : Satu kajian analisis by Ramle Muhamad Rozaimi, Abdullah Wahyu Hidayat,