Metodologi pentafsiran HAMKA terhadap ayat-ayat hukum dalam tafsir al-Azhar - Abdul Manas Mohd Fazali, Abd Ghani Abd Rahman, Daud Mohd Noor (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Metodologi pentafsiran HAMKA terhadap ayat-ayat hukum dalam tafsir al-Azhar by Abdul Manas Mohd Fazali, Abd Ghani Abd Rahman, Daud Mohd Noor,