Manhaj Sayyid Qutb dalam berinteraksi dengan ayat-ayat berkaitan wanita dalam al-Quran - Husain Husna, Hashim Ibrahim (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Manhaj Sayyid Qutb dalam berinteraksi dengan ayat-ayat berkaitan wanita dalam al-Quran by Husain Husna, Hashim Ibrahim,