Agihan zakat terhadap asnaf al-Gharimin menurut pandangan ulama dan amalan masa kini - Daud Mohd Noor, Ismail Halim, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Agihan zakat terhadap asnaf al-Gharimin menurut pandangan ulama dan amalan masa kini by Daud Mohd Noor, Ismail Halim,