Penyediaan kemudahan di Kolej Kediaman Tun Fatimah, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia - Buyung Mohd Reduan, Syafii Haryati (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Penyediaan kemudahan di Kolej Kediaman Tun Fatimah, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia by Buyung Mohd Reduan, Syafii Haryati,