Cabaran Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Kelantan (MAIK) menangani masalah sosial di Kelantan sehingga 1930-an - Sawalludin Muhamad Haris, Ariffin Khairi, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Cabaran Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Kelantan (MAIK) menangani masalah sosial di Kelantan sehingga 1930-an by Sawalludin Muhamad Haris, Ariffin Khairi,