Terusan Wan Muhammad Saman (1895-2015) : tinggalan sejarah dan potensinya sebagai sebuah produk pelancongan - Ibrahim Johan Afendi, Abdul Razak Norhanim, Ahmad Mohamad Zaki (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Terusan Wan Muhammad Saman (1895-2015) : tinggalan sejarah dan potensinya sebagai sebuah produk pelancongan by Ibrahim Johan Afendi, Abdul Razak Norhanim, Ahmad Mohamad Zaki,