Unsur bahasa kiasan metafora dalam Sampi Iban - Banseng Saripah, Sandai Rosline, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Unsur bahasa kiasan metafora dalam Sampi Iban by Banseng Saripah, Sandai Rosline,