Proses dan fungsi pengimbuhan awalan kata kerja terbitan bahasa Kadazandusun : fokus, masa, aspek, ragam (FMAR) - Buyoh Rozita, Wong Jane Kon Ling, Petrus Atin Veronica, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Proses dan fungsi pengimbuhan awalan kata kerja terbitan bahasa Kadazandusun : fokus, masa, aspek, ragam (FMAR) by Buyoh Rozita, Wong Jane Kon Ling, Petrus Atin Veronica,