Fenomena sosial dalam novel Nenek karya Razali Endun - Md Zain Rosnani, Nik Muhamad Affendi Nik Rafidah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Fenomena sosial dalam novel Nenek karya Razali Endun by Md Zain Rosnani, Nik Muhamad Affendi Nik Rafidah,