Keberkesanan kaedah pengajaran bersama dalam meningkatkan pencapaian penulisan karangan murid tingkatan 4 - Ariffin Nor Azimah, Janan Dahlia (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Keberkesanan kaedah pengajaran bersama dalam meningkatkan pencapaian penulisan karangan murid tingkatan 4 by Ariffin Nor Azimah, Janan Dahlia,