Simbol tumbuhan dalam Pantun Melayu Bingkisan Permata - Mat Hussain Eizah, Hashim Nurhamizah, Mohd Nasir Nur Yuhanis (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Simbol tumbuhan dalam Pantun Melayu Bingkisan Permata by Mat Hussain Eizah, Hashim Nurhamizah, Mohd Nasir Nur Yuhanis,