Pendekatan keselamatan dan kesejahteraan pelajar untuk sekolah-sekolah di Malaysia - Awang Marinah, Suyanto Norhazwani (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Pendekatan keselamatan dan kesejahteraan pelajar untuk sekolah-sekolah di Malaysia by Awang Marinah, Suyanto Norhazwani,