Analisis perbelanjaan asas bulanan penjawat awam di Daerah Larut Matang dan Selama, Negeri Perak - Abdul Karim Noor Al-Huda, Rambeli@Ramli Norimah, Hashim Asmawi, Hashim Emilda, Mohd Kornin Nur Hayati (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Analisis perbelanjaan asas bulanan penjawat awam di Daerah Larut Matang dan Selama, Negeri Perak by Abdul Karim Noor Al-Huda, Rambeli@Ramli Norimah, Hashim Asmawi, Hashim Emilda, Mohd Kornin Nur Hayati,