Pengaruh pemboleh ubah makroekonomi terhadap perbelanjaan penjagaan kesihatan di Malaysia - Rambeli@Ramli Norimah, Hashim Emilda, Nurhanani Romli Nurhanani, Che Leh Fauziah, Mohd Bakri Syazwani (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Pengaruh pemboleh ubah makroekonomi terhadap perbelanjaan penjagaan kesihatan di Malaysia by Rambeli@Ramli Norimah, Hashim Emilda, Nurhanani Romli Nurhanani, Che Leh Fauziah, Mohd Bakri Syazwani,