Hubungan antara peranan pemimpin pembelajaran profesional dan model pembelajaran profesional dengan amalan guru sekolah menengah harian di Malaysia - Mansor Mahaliza, Mat Norwani Norlia, (Universiti Pendidikan SUltan Idris, 2017)
Hubungan antara peranan pemimpin pembelajaran profesional dan model pembelajaran profesional dengan amalan guru sekolah menengah harian di Malaysia by Mansor Mahaliza, Mat Norwani Norlia,