Proses pendidikan sumber kerangka perpaduan dan pembinaan moral jati diri bangsa dalam konteks penganalisisan sosio politik - Musa Kamarudin, Saad Norizan, Tamby Chek Ibrahim, Mahdinezhad Maryam (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Proses pendidikan sumber kerangka perpaduan dan pembinaan moral jati diri bangsa dalam konteks penganalisisan sosio politik by Musa Kamarudin, Saad Norizan, Tamby Chek Ibrahim, Mahdinezhad Maryam,