Penerapan pendidikan etika perakaunan di universiti awam dan universiti swasta di Malaysia - Jaafar Hartini, Abdul Wahab Zurina (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Penerapan pendidikan etika perakaunan di universiti awam dan universiti swasta di Malaysia by Jaafar Hartini, Abdul Wahab Zurina,