Aplikasi teknologi realiti maya dalam pembangunan koswer rumah tradisional Melayu Terengganu - Yusof Mohd Saidi, Said Che Soh, Mohd Nasir Mohammad Rusdi, Rozali Adnan, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Aplikasi teknologi realiti maya dalam pembangunan koswer rumah tradisional Melayu Terengganu by Yusof Mohd Saidi, Said Che Soh, Mohd Nasir Mohammad Rusdi, Rozali Adnan,