Kaedah pembelajaran koperatif model STAD meningkatkan pencapaian pelajar dalam penghasilan catan cat air - Ab. Rahim@Ibrahim Azman, Zalay@Zali Abdul Aziz, Khairani Mohd. Zahuri (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Kaedah pembelajaran koperatif model STAD meningkatkan pencapaian pelajar dalam penghasilan catan cat air by Ab. Rahim@Ibrahim Azman, Zalay@Zali Abdul Aziz, Khairani Mohd. Zahuri,