Pendidikan informal tukang emas Haji Hassan bin Mamat di Kelantan - Hanapi Haslinaz, Ramli Harozila, Said Tajul Shuhaizam (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Pendidikan informal tukang emas Haji Hassan bin Mamat di Kelantan by Hanapi Haslinaz, Ramli Harozila, Said Tajul Shuhaizam,