Eksperimentasi teknik tritik dalam pembelajaran mereka corak tekstil batik - Ramli Harozila, Said Tajul Shuhaizam, Jamaldin Siti Salwa (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Eksperimentasi teknik tritik dalam pembelajaran mereka corak tekstil batik by Ramli Harozila, Said Tajul Shuhaizam, Jamaldin Siti Salwa,