Analisis pendekatan semiotik terhadap karya Pembukaan (2013) oleh Mohd Fuad Arif - Mohd Salehuddin Adam, Baharuddin Nasir, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Analisis pendekatan semiotik terhadap karya Pembukaan (2013) oleh Mohd Fuad Arif by Mohd Salehuddin Adam, Baharuddin Nasir,