Kearifan lokal masyarakat Lun Bawang menerusi kraf manik seramik - Said Tajul Shuhaizam, Ramli Harozila, Jailani Khairul Rifqy, Ibrahim Nurliyana (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Kearifan lokal masyarakat Lun Bawang menerusi kraf manik seramik by Said Tajul Shuhaizam, Ramli Harozila, Jailani Khairul Rifqy, Ibrahim Nurliyana,