Religiositi, personaliti dan tingkah laku kerja Muslim dalam kalangan pentadbir universiti-universiti awam di Lembah Klang - Ahmad Amri Zainal Adnan (N/A, 2016)
Religiositi, personaliti dan tingkah laku kerja Muslim dalam kalangan pentadbir universiti-universiti awam di Lembah Klang by Ahmad Amri Zainal Adnan