Kajian kes aplikasi Dharuriyyat, Hajiyyat dan Tahsiniyyat (DHT) dalam membuat keputusan ketika kaunseling keluarga dan perkahwinan - Mohamed Sidik Mohd Suhadi, Saper Mohd Noor, Mohd Daud Nurul Ain (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Kajian kes aplikasi Dharuriyyat, Hajiyyat dan Tahsiniyyat (DHT) dalam membuat keputusan ketika kaunseling keluarga dan perkahwinan by Mohamed Sidik Mohd Suhadi, Saper Mohd Noor, Mohd Daud Nurul Ain,