Metakognisi pembelajaran berasaskan projek kursus seni digital dalam kalangan pensyarah: kajian kes di institusi pengajian tinggi Malaysia - Mahsan Ida Puteri, Ibrahim Md. Nasir, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Metakognisi pembelajaran berasaskan projek kursus seni digital dalam kalangan pensyarah: kajian kes di institusi pengajian tinggi Malaysia by Mahsan Ida Puteri, Ibrahim Md. Nasir,