Keberkesanan kaedah PBL via Facebook dalam kalangan pelajar pra Universiti - Mohamed Sunar Mohd Shahir, Shaari Ahmad Jelani (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Keberkesanan kaedah PBL via Facebook dalam kalangan pelajar pra Universiti by Mohamed Sunar Mohd Shahir, Shaari Ahmad Jelani,